Spesialkurs i fleksibel emballasje
Lurer du på hvilke krav du skal stille til fleksibel emballasje? Hvor mange lag trengs for å beskytte din bedrifts næringsmidler? Hva sier egentlig EU om bruk av laminater?
Hva: Kurs i fleksibel emballasje
Hvor: Scandic Hotell Sjølyst (Sjølyst plass 5, 0212 Oslo)
Når: Torsdag 16. februar, 08:30 – 15:30
Påmelding: Kommer
Bli med på heldagskurs om fleksibel emballasje torsdag 16. februar!
Kurset, som holdes i samarbeid med Kirsten Lykke, vil gjøre deg og din bedrift bedre skodd i møte med emballasjeprodusenter.
Målgruppen er emballasjeansvarlige og innkjøpere i næringsmiddelbedrifter og hos emballasjeprodusenter.
Som kursdeltaker vil du få et godt kunnskapsgrunnlag om fleksibel emballasje, som vil gjøre det lettere å føre dialog med emballasjeleverandører.
Du får kompetansen du trenger for at din bedrift skal kunne velge den optimale emballasjekonstruksjonen til emballering av et gitt næringsmiddel, og du blir i stand til å stille de riktige kravene til kvalitet, matsikkerhet, barriereegenskaper, holdbarhet og bærekraft.
Arrangementet finner sted i Karenslyst Allé 2. Programmet starter 08:30 med kaffe og registrering. Kurset er ferdig 15:30. Det blir servert lunsj.
Kursholder er danske Kirsten Lykke. Hun er utdannet sivilingeniør innen kjemi, og jobbet som utviklingssjef i Amcor Flexibles i 20 år. Hun har også hatt ansvar for lamineringslim i Skandinavia for Dow Chemical. De siste 4,5 årene har hun jobbet som selvstendig konsulent, og hjulpet både konvertører og merkevareeiere med utvikling av bærekraftige emballasjeløsninger til spesifikke næringsmidler, og med å løse teknisk vanskelige problemer i produksjonen.