12. mai 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet test member 1 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. Matsvinn er et omfattende problem – i hele verden. I Norge var det totale matsvinnet i 2013 på 361.000 tonn og det tilsvarer ca. 18 milliarder kroner.
08. mai 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet1 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
08. mai 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
08. mai 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
20. apr 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet 7 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. Matsvinn er et omfattende problem – i hele verden. I Norge var det totale matsvinnet i 2013 på 361.000 tonn og det tilsvarer ca. 18 milliarder kroner.
20. apr 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet 6 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
20. apr 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet 5 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
20. apr 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet 4 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
20. apr 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet 3 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
20. apr 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet 2 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.