16. jun 2015 - Per Øyvind Nordberg Feiret pris med å hedre sitt opphav Keep-it Technologies vant Local EAT Award for sin holdbarhetsmåler på EAT-konferansen i Stockholm. De feiret prisen ved å takke sitt opphav og dele hederen med forskere på NMBU i Ås.
11. jun 2015 - Per Øyvind Nordberg Veien til bedre mattrygghet Kunnskapen om matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer er lav, og matprodusenter kan minst i forsyningskjeden. Økt tilsyn, ny sjekkliste og innovasjonsprosjektet KIM skal gjøre det enklere å følge reglene og øke mattryggheten.
12. mai 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet test member 2 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. Matsvinn er et omfattende problem – i hele verden. I Norge var det totale matsvinnet i 2013 på 361.000 tonn og det tilsvarer ca. 18 milliarder kroner.
12. mai 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet test member 1 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. Matsvinn er et omfattende problem – i hele verden. I Norge var det totale matsvinnet i 2013 på 361.000 tonn og det tilsvarer ca. 18 milliarder kroner.
08. mai 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet1 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
08. mai 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
08. mai 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
20. apr 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet 7 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. Matsvinn er et omfattende problem – i hele verden. I Norge var det totale matsvinnet i 2013 på 361.000 tonn og det tilsvarer ca. 18 milliarder kroner.
20. apr 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet 6 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.
20. apr 2015 - Per Øyvind Nordberg Ny emballasje skal redusere matsvinnet 5 Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist.