Grønt Punkt Norge og Emballasjeforeningen inviterer til innovasjons- og optimeringsseminar i Kristiansand 10. oktober.
Seminaret vil gi deltakerne et godt og helhetlig innsyn i hva som gjelder og vil være retningsgivende for arbeidet med emballasjeoptimering. Hvilke regler og lover bedriften må følge for å sende sine produkter ut på markedet.
[dne_ai1ec_event]
AGENDA



Agenda:
Kl. 12:30-13:15 Registrering av deltakere
Lunsj
Kl. 13:15-13:45
Nye rammevilkår og initiativ innenfor emballasje i Norge
Direktør Kari Bunes, Emballasjeforeningen
Kl. 13:45-14:15
Hva er emballasjeoptimering?
Undervisningsleder Yngve Krokann, Emballasjeforeningen
Kl. 14.30-15.10
Emballasjeoptimering i praksis; «de gode eksemplene»
- Logistikksjef innkjøp i Hennig-Olsen Is, Ingvald Jessen
- Fabrikksjef Kjartan Rønvik, Sørlandschips
Kl.15:10-15:45
Hvordan fungerer dagens retursystem for emballasje, hva må til for å nå nye ambisiøse gjenvinningsmål i 2025
Kommunikasjonssjef Kari-Lill Ljøstad, Grønt Punkt Norge AS
15:45
Slutt
MÅLGRUPPER, PRIS OG PRAKTISKE OPPLYSNINGER
Målgruppe:
Målgrupper er alle som arbeider med emballasjeutvikling, markedsføring, salg og innkjøp av emballasje, forskning og utvikling. De samme regler vil gjelder også for importører av emballasje og ferdigpakkede varer.
Deltakere vil få utdelt seminarmaterial med referanse til innleggene.
Praktiske opplysninger:
Seminaret starter med Lunsj /registrering kl. 12.30, foredragene starter kl. 13.15 og avsluttes kl. 15.45
Deltakeravgift:
For medlemmer i Emballasjeforeningen og Grønt Punkt Norge er seminaret kostnadsfritt.
Sted:
Radisson Blu Caledonien Hotel,
Vestre Strandgate 7, Kristiansand

Lurer du på noe?
Undervisningsleder Yngve Krokann i Emballasjeforeningen svarer gjerne på spørsmål:
mobil: 900 93 833
epost: yngve@emballasjeforeningen.no