Emballasjeforeningen og Grønt Punkt Norge inviterer til et seminar hvor du lærer hvordan dere bør tenke for å utvikle emballasje som er bedre enn dagens, både når det gjelder kostnader, bruk og hensyn til miljøet.
Sted: QUALITY HOTEL STRAND GJØVIK
SEMINARET ER UTSATT. NY DATO KOMMER SENERE
Tema: Emballasjeoptimering
Se hvordan dere kan spare mye penger på emballasjen!
Ved å være bare litt smartere, kanskje endre noe her og justere noe der, kan dere spare overraskende mange ressurser. Dette handler blant annet om å få frem forbrukerpakninger som det er plass til flere av i eskene, og esker som fyller pallene bedre. Det betyr færre lastebiler på veiene.
PROGRAM:
09:45-10:00
Kaffe og registrering av deltakere
10:00 – 1040:
Hva er NOK og hva er emballasjeoptimering?
Yngve Krokann, kompetanseleder i Emballasjeforeningen
10:40-11:15
Rammevilkår for emballasjeoptimering i Norge
Kari Bunes, direktør i Emballasjeforeningen
11:15-12:00
Slik jobber vi med emballasjeoptimering hos oss
- Områdeansvarlig Magnar Opsahl, NNZ Norway
- Produktutviklingssjef Amund Aalstad, Smufit Kappa Norpapp
12:00-12:30
Gjenvinning av emballasje i Norge
Jaana Røine, adm.dir i Grønt Punkt Norge
12:30-13:30
Lunsj
13:30
Slutt
Målgruppe:
Målgrupper er alle som arbeider med emballasjeutvikling, markedsføring, salg og innkjøp av emballasje, forskning og utvikling. De samme regler vil gjelder også for importører av emballasje og ferdigpakkede varer.
Deltakere vil få utdelt seminarmaterial med referanse til innleggene.
Praktiske opplysninger:
Seminaret starter med kaffe /registrering kl. 09.45, foredragene starter kl. 10.000 og avsluttes kl. 13.30 / Onsdag 12. oktober
Deltakeravgift:
For medlemmer i Emballasjeforeningen og Grønt Punkt Norge er seminaret gratis.
Adresse:
Strandgata 15, inngang Elvegata 2-4, Gjøvik