INVITASJON TIL SEMINAR: SE HVA DIN BEDRIFT KAN TJENE PÅ Å FORBEDRE EMBALLASJEN!

Velkommen til å lære mer om hvordan vi bør tenke for å utvikle emballasje som er bedre enn den vi har, både når det gjelder kostnader, bruk og hensyn til miljøet. Denne dagen har vi fokus på sjømatbedrifter, i tillegg til mye annen industri. For dette gjelder alle – ved å være bare litt smartere, og endre noe her og justere noe der, sparer vi fort overraskende mange ressurser på emballasjen!

Kjente, lokale bedrifter
Representanter fra Peterson Sykkylven og BEWI kommer for å fortelle hvordan de har jobbet med optimering av emballasje, og hvorfor de har lyktes så godt med det. Vi blir også oppdatert på hvilke lover og regler som gjelder for emballasje som skal distribueres i et marked. Du får siste nytt om hvilke utfordringer vi møter i emballasje-Norge. Og, sist men ikke minst, får du en kjapp gjennomgang av hva du bør vite om gjenvinning og resirkulering av emballasje akkurat nå.

Sjekk om seminaret passer for deg!
Seminaret passer for deg som arbeider med emballasje, enten du holder på med salg og innkjøp, markedsføring, design, forskning og utvikling, eller annet. Mange av konkurrentene dine er opptatt av optimering. Meld deg på og følg med på utviklingen du også!

Velkommen!

Tema: Emballasjeoptimering
Sted:   Clarion Hotel The Edge i Tromsø
Tid:     Utsatt til høsten 2016 – ny dato kommer
Påmelding: kommer senere

Foreløpig program (det kan bli endringer):

09:45-10:00 Kaffe/registrering av deltagerne
10:00-10:30 HVA ER NOK OG HVA ER EMBALLASJEOPTIMERING?
Ved Yngve Krokann, NOK-sekretariatet
10:30-11:00 NYTT FRA GRØNT PUNKT NORGE
Ved Eirik Oland, Grønt Punkt Norge
11:00-12:00 EMBALLASJEOPTIMERING I PRAKSIS:
Slik gjør vi kunden god
Ved Sindre B. Standal, KAM Fiskeri, Peterson Sykkylven
Løsninger som gir resultater
Ved Bjørn Berg, CSO/Salgsdirektør Bewi
12:00-12:30 NYE UTFORDRINGER FOR EMBALLASJE-NORGE
Ved Kari Bunes, Emballasjeforeningen
12:30-13:30 LUNSJ
13:30- SLUTT

 Påmeldingskjema kommer når ny dato er fastsatt.

Praktiske opplysninger

Seminaret starter med kaffe og registrering kl. 09.45, foredragene starter kl. 10.00 og avsluttes kl. 12.30. Lunsj kl. 12.30-13.30.

Deltakeravgift

For medlemmer av Emballasjeforeningen og Grønt Punkt Norge er seminaret gratis.

Mer informasjon

Emballasjeforeningen og Grønt Punkt Norge arrangerer regionalt seminar om emballasjeoptimering i Tromsø 14. april 2016 i regi av Næringslivets Emballasjeoptimeringskomité (NOK). Program og påmeldingsskjema for seminaret vil bli lagt ut her cirka en månde før ny dato.

Hva er emballasjeoptimering? Les mer her.