Emballasjeforeningen og Grønt Punkt Norge ønsker velkommen til Innovasjon- og optimeringsseminar på Thon Hotel Vika Atrium tirsdag 28. september kl. 10.00.
Program:
10.00 |
Kaffe / Registrering |
10:15 |
Åpning |
10:20 |
Resultater fra Handlekurv- og Indikatorprosjektet 2020
Aina Elstad Stensgård, Seniorforsker, NORSUS |
10.50 |
De gode optimeringseksemplene;
Sylvia Lofthus, Kvalitetssjef Frukt Grønt Emballasje COOP |
11:20 |
Prosjektstatus for arbeidet med avfallsreduksjon og emballasjeoptimering i Norge;
- Kari-Lill Ljøstad, Kommunikasjonssjef Grønt Punkt Norge
- Kari Bunes, Direktør Emballasjeforeningen
|
12:15 |
Innovasjon; hvordan få til utvikling og jobbe med sirkulære kjeder
Ola Ronæss, Klyngeleder Circular Packaging Cluster |
12:45 |
Lunsj |
Målgruppe:
Målgrupper er alle som arbeider med emballasjeutvikling, markedsføring, salg og innkjøp av emballasje, forskning og utvikling. De samme regler vil gjelder også for importører av emballasje og ferdigpakkede varer.
Deltakere vil få utdelt seminarmaterial med referanse til innleggene.
Praktiske opplysninger:
Seminaret starter med kaffe /registrering kl. 10.00, foredragene starter kl. 10:15 og avsluttes med lunsj kl. 12:45 / tirsdag 28. september.
Deltakeravgift:
For medlemmer i Emballasjeforeningen og Grønt Punkt Norge er seminaret kostnadsfritt.
Sted:
Thon Hotel Vika Atrium, Munkedamsveien 45, 0250, Oslo, /
www.thonhotels.no/vikaatrium
Frist for påmelding er 24. september
Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset med plasser så her gjelder prinsippet «først til mølla»
Hotellet følger alle nasjonale og kommunale retningslinjer vedr. smittesituasjon
VELKOMMEN