Vi inviterer til frokostseminar 22. september der vi presenterer forskning og konkrete løsninger som reduserer matsvinn.
Vi får høre om et nytt innovasjonsprosjekt med fokus på matsvinn, lysets påvirkning på matkvalitet og forholdet mellom datomerking og matsvinn. Dessuten kommer gründeren av «Holdbart» for å fortelle om sitt nye konsept, der mat selges billig i stedet for at den kastes. Dette blir spennende!
Agenda:
08:30-08:45 | ReforReM (Riktig Emballering for Redusert Matsvinn) Marit Kvalvåg Pettersen, seniorforsker Nofima |
08:45-09:15 | Lys skader mat og bidrar til matsvinn Hanne Larsen, forsker Nofima |
09:15-09:30 | Hvordan påvirker datomerking matsvinn? Hanne Møller, seniorforsker Østfoldforskning |
09:30-10:00 | Holdbart = solgt og spist i stedet for kastet Thor Johansen, butikksjef og gründer, Holdbart |
Praktiske opplysninger:
Seminaret starter med frokost kl. 08.15, foredragene starter kl. 08.30 og avsluttes kl. 10.00
Arrangementet finner sted i Emballasjeforeningens lokaler: Karenslyst allé 9a, 6. etg. Skøyen, Oslo